8 bonnen op vel A6 • boekjes • budget

8 bonnen op vel A6 • boekjes • budget

Boekjes met vijftig vellen á acht hele bonnen.

De vellen en de consumptiebonnen zelf zijn eenvoudig langs de perforatierand los te scheuren. Uw artwork wordt dubbelzijdig full colour gedrukt. De bonnenboekjes zijn voorzien van een rug en kaft, hierdoor zijn de consumptiebonnen beschermt tegen beschadiging. Handig, compact en overzichtelijk.

Vormgeving

Op de voor- en achterzijde van de consumptiebonnen kunnen verschillende afbeeldingen gebruikt worden. Ook is het mogelijk om een ontwerp voor een heel vel in te sturen. Informatie over opmaak, en een Indesign template kunt u hieronder downloaden.

Informatie pdf downloaden

Indesign template downloaden

Aanleveren

Aanleveren in PDF, AI, PSD of JPG bestanden. Dit kan via de upload functie bij de producten. U kunt uw bestanden ook via de mail naar ons zenden. Bij grotere bestanden adviseren we om gebruik te maken van Wetransfer.com

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze vormgevers, zij helpen u graag verder.

Model
Aantal op strook/vel8 hele bonnen
UitvoeringBoekjes
Afmetingen
Afmeting bon (bxh)50 mm x 32 mm
Bedrukking
DrukkleurenFull colour CMYK
Aantal zijdenDubbelzijdig
Papier
Dikte papier170 g/m2
PapiersoortGestreken mc papier
Afwerking
In de kop genietJa
Voorzien van kaftJa
Voorzien van rugkartonJa

170 g/m2 m.c. papier

De consumptiebonnen en drankbonnen worden gemaakt van 170 g/m2 mc papier. Dit papier is gestreken, hierdoor ontstaat er een glad oppervlak. De drukinkt blijft zo op het papier liggen waardoor kleuren en afbeeldingen sprankelend en scherp worden afgebeeld. Na het drukken wordt er machinaal een vernislaag over het drukwerk aangebracht.


Nummering

Tevens kunnen de boekjes op de achterzijde voorzien worden van doorlopende nummering. Handig voor controle en administratie.


Aanleveren

Aanleveren in PDF, AI, PSD of JPG bestanden. Dit kan via de upload functie bij de producten. U kunt uw bestanden ook via de mail naar ons zenden. Bij grotere bestanden adviseren we om gebruik te maken van Wetransfer.com. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze vormgevers, zij helpen u graag verder.

Productietijden zijn gegarandeerd

De productietijd start op het moment dat wij een akkoord op het gestuurde drukvoorbeeld hebben ontvangen. Het moment van bestellen is, voor in opdracht gemaakte producten, niet de start van de productietijd.
 

Sneller productietijden

Bij de meeste artikelen is het mogelijk om te kiezen voor een snellere productietijd. Hiervoor geldt een toeslag per artikel.
 

Levertijd = productietijd + verzendtijd

In zo wat alle gevallen worden bestellingen binnen 24 uur bezorgd. Dit geldt voor Nederland en België. In uitzonderlijke gevallen of bij drukke periodes, zoals bijvoorbeeld Sint en Kerst, duurt het soms wat langer. Zodra wij de pakketten hebben overgdragen aan PostNL hebben wij geen invloed meer op de verzendtijd, wij kunnen hierover geen garanties geven.
 

Gegarandeerde levertijd

Voor gegarandeerde levertijden zijn er twee opties:

  • Uw bestelling zelf komen ophalen
  • Uw bestelling door ons laten bezorgen (€ 0,50 p/km)

 

Prijzen zijn excl. BTW

  • Model: 0304080170021
  • Minimum afname: 4.000 bonnen
  • Beschikbaarheid: 99999
  • € 75,05

Beschikbare opties:

Nadat de bestelling geplaatst is gaan wij aan de gang met de ingezonden afbeeldingen. Als de opmaak klaar is krijgt u per mail een drukvoorbeeld. Pas nadat u akkoord bent gaan wij verder.