Menu
Your Cart

Veelgestelde vragen

Hier vindt u informatie en antwoorden op veel gestelde vragen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Ja, u dient een account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Vanwege belasting technische zaken werken we met twee klantengroepen: Relaties en België Zakelijk.

Relaties account: Dit is een account voor personen en bedrijven die BTW over hun aankopen betalen. Hieronder vallen ook bedrijven uit Nederland. Een Relaties account is direct na inschrijving geactiveerd, bestellingen kunnen meteen geplaatst worden.

België Zakelijk account: Buitenlandse bedrijven binnen de EU met een geldig BTW nummer voor intracommunautaire leveringen hoeven geen BTW te betalen. Account aanvragen in deze klantengroep moeten eerst gevalideerd worden.

Het opgegeven BTW nummer wordt gecontroleerd, wanneer deze geldig en correct is wordt het account geactiveerd, hiervan ontvangt u een mail. Na inloggen wordt er geen BTW gerekend over de aankopen.

In onze webshop worden productie dagen vermeld, deze kunnen wij garanderen. Voor de verzendtijd zijn wij afhankelijk van PostNL.

Volgens PostNL doen zij hun uiterste best om bestellingen binnen 24 uur in Nederland te bezorgen. In 90% van de gevallen is dat ook zo, maar het komt voor dat dit wat langer duurt. Voor België en Duitsland wordt door PostNL een verzendtijd van 1-2 werkdagen gehanteerd.

Om 100% zekerheid te hebben kunt u de bestelling ook bij ons ophalen of door ons laten brengen. Voor het brengen van bestellingen brengen we € 0,50 per kilometer in rekening.

Wanneer u liever betaald nadat u de bestelling heeft geplaatst, dan is dat mogelijk. Kies in de checkout dan voor Overschrijven na bestellen. Nadat u de bestelling geplaatst heeft ontvangt u de factuur welke  voldaan kan worden via uw bankomgeving.

Bestellingen worden pas verstuurd na ontvangst van de betaling.

Ja, maar niet direct zichtbaar in de webshop. U ontvangt per email een drukvoorbeeld.

Na ontvangst van de bestelling maken wij de bonnen op met de meegestuurde afbeeldingen en instructies. Per email ontvangt u hiervan een drukvoorbeeld. Hierin wordt gevraagd naar uw opmerkingen en anders een akkoord voor verdere verwerking.

Na uw akkoord gaan wij verder met uw bestelling.