Menu
Your Cart

Fietsenstalling nummers & labels

Simpel en doeltreffende oplossing voor uw fietsenstalling.

Fietsenstalling labels | Drukken met uw design en standaard voorgedrukt uit voorraadDe labels bestaan uit een lang deel wat om het stuur geniet wordt, en een bonnetje met corresponderend nummer voor uw gasten. Onze genummerde fietslabels worden ook gebruikt tijdens fietsevenementen en als bagage labels.

Naast labels die we in opdracht drukken, vindt u hier ook voorgedrukte fietsenstalling nummers direct uit voorraad leverbaar. De voorgedrukte labels zijn binnen 1-2 werkdagen bij u in huis. Fietsenstalling nummers zitten per 50 of 100 gebundeld in een blok.

 

De meest voordelige manier om uw fietsenstalling te beheren In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De standaard voorgedrukte fietsenstalling labels zijn enkelzijdig full colour offset gedrukt.De tickets eenvoudig, langs de perforatierand, los te scheuren. Verhoog uw omzet en voorkom diefstal me..
€6,30
Enkelzijdig bedrukt. Voorkom diefstal en verhoog uw omzet met onze handige fietsenlabels. De fietsenlabels zijn een prima middel om uw bewaakte fietsenstalling te stroomlijnen. In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De fietsenstalling labels bestaan uit een strook die om het stuur van het rijwi..
€0,00
Dubbelzijdig bedrukt. Voorkom diefstal en verhoog uw omzet met onze handige fietsenlabels. De fietsenlabels zijn een prima middel om uw bewaakte fietsenstalling te stroomlijnen. In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De fietsenstalling labels bestaan uit een strook die om het stuur van het rijw..
€0,00
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3