Menu
Your Cart

Fietsenstalling nummers voorgedrukt

Fietsenstalling nummers voorgedrukt
Hot

De meest voordelige manier om uw fietsenstalling te beheren

In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De standaard voorgedrukte fietsenstalling labels zijn enkelzijdig full colour offset gedrukt.De tickets eenvoudig, langs de perforatierand, los te scheuren.

Verhoog uw omzet en voorkom diefstal met de handige fietslabels van Consumptiebon-online. De fietslabels zijn een prima middel om uw bewaakte fietsenstalling te stroomlijnen. De fietsstalling labels bestaan uit een strook die om het stuur van het rijwiel geniet wordt, en een bonnetje voor de bezoeker. Zowel fietslabel als het ticket voor de bezoeker is voorzien van een duidelijke nummering.

De consumptiebonnen en drankbonnen worden gemaakt van 90 g/m2 offset papier. Dit papier is ongestreken en hierdoor wat ruwer, de drukinkt wordt door het drukken in het papier gedrukt en is zodoende minder gevoelig voor beschadiging.

Nummering

De bestelhoeveelheid voor deze fietsstalling labels bedraagt 100 nummers, hierdoor kan men zeer flexibel bestellen. De nummering van de bestelde labels is aaneengesloten.

Model
UitvoeringBoekje
Besteleenheid / set
Aantal fietsenlabels100
Afmeting
Afmeting fietslabel30 cm x 5 cm
Bedrukking
Druk kleurenFull colour, CMYK
Aantal zijdenEnkelzijdig, Recto
Nummering2 maal per label
Papier
Gewicht papier90 g/m2
PapiersoortOffsetpapier, HVO
Afwerking
In de kop genietJa
Voorzien van kaftNee
Voorzien van rugkartonJa
Fietsenstalling nummers voorgedrukt

Prijzen zijn excl. BTW

  • Voorraad: 99999
  • Artikelnummer: 03160109001
  • 1 set: 100 labels/nummers
  • Minimum afname: 2 sets
€6,30
4 of meer €5,46
8 of meer €5,04
24 of meer €4,62
48 of meer €4,20
Het minimum te bestellen aantal is 2

Tijdens het bestellen wordt er op de website geen preview getoond. De ingezonden bestanden worden door ons handmatig gecontroleerd of opgemaakt. Per mail ontvangt u het drukvoorbeeld, pas na uw akkoord gaan wij verder met de bestelling.