Menu
Your Cart

Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers laten bedrukkenUw koffiebekertjes rondom full colour bedrukt met uw ontwerp. Ideaal om op een ongedwongen manier uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen tijdens een beurs of congres. Maar ook in winkel of bedrijfskantine maken de bedrukte koffiebekkertjes een verzorgde indruk. Wij bieden op dit moment twee inhoudsmaten aan, 180ml en 230ml.

 Composteerbare koffiebekertjes

Naast de standaard kartonnen bekertjes kunt u ook voor onze duurzame composteerbare koffiebeker kiezen. Dit bekertje is geheel gemaakt van landbouwafval en heeft een coating op basis van maiszetmeel. Hierdoor kunnen deze bekertjes volledig gecomposteerd worden.

Productietijden: 8 of 5 werkdagen

Heeft u de bedrukte koffiebekertjes nog sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van spoedlevering.

Deze afmeting koffiebeker is de hardloper van het stel en wordt gemaakt van stevig wit karton. Aan de binnenzijde bevind zich een PE-coating. Geschikt voor automaten.Om uw drankje zonder morsen mee te nemen hebben we bijpassende To-go deksels 180ml.Volledig full colour bedrukken - ..
€125,00
Deze afmeting koffiebeker is ideaal voor Take-a-way’s, cafetaria’s of Coffee 2go zaken. Deze bekers worden gemaakt van stevig wit karton. Aan de binnenzijde bevind zich een PE-coating.Om uw drankje zonder morsen mee te nemen hebben we bijpassende To-go deksels 230ml.Volledig full colour bedr..
€125,00
Deze duurzame versie koffiebeker is een verantwoord alternatief voor de standaard kartonnen wegwerp beker. Het gebruikte karton (Paperwise) wordt volledig gemaakt van landbouw afval en past zo perfect in de zero-waste filosofie.Paperwise geeft zo restproducten zoals loof, stengels en bladeren ee..
€125,00
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5