Menu
Your Cart

Koffiebekers bedrukken 230ml

Koffiebekers bedrukken 230ml

Deze afmeting koffiebeker is ideaal voor Take-a-way’s, cafetaria’s of Coffee 2go zaken. Deze bekers worden gemaakt van stevig wit karton. Aan de binnenzijde bevind zich een PE-coating.

Om uw drankje zonder morsen mee te nemen hebben we bijpassende To-go deksels 230ml.

Volledig full colour bedrukken - U kunt zelf een ontwerp aanleveren. Hiervoor kunt u gebruik maken van de templates die u kunt downloaden voor Indesign, Photoshop en Illustrator.

Gratis opmaakservice - Uiteraard kunnen wij de opmaak verzorgen en zoals u gewend bent is dat gratis. Upload uw logo en een eventuele tekst die op de beker wil plaatsen en wij verzorgen de opmaak.

Wanneer u een gekleurde koffiebeker wilt met daarop het logo, dan hebben wij een logo nodig met een transparante achtergrond.

3D drukvoorbeeld - Nadat u de bestelling heeft geplaatst gaan we aan de slag met de opmaak. U ontvangt hiervan een drukvoorbeeld, dit gaat per mail. Pas na uw akkoord gaan wij verder met de bestelling.

Productietijd - De productietijd voor dit product bedraagt 8 werkdagen na akkoord drukvoorbeeld. Heeft u de bedrukte koffiebekers sneller nodig, dan kunt u kiezen voor 5 werkdagen productietijd. Eventuele spoedleveringen zijn in overleg mogelijk.

Model
UitvoeringLos
Bedrukking
Druk kleurenFull colour, CMYK
Aantal zijdenEnkelzijdig, recto
Papier
Gewicht papier235 g/m2
PapiersoortOngestreken papier
Koffiebekers bedrukken 230ml

Prijzen zijn excl. BTW

  • Voorraad: 99999
  • Artikelnummer: 7001230235011
  • Minimum afname: 250 stuks
€125,00

Beschikbare opties: