Menu
Your Cart

Loterij loten drukken

De loten zijn voorzien van een duidelijke nummering en worden gedrukt met uw ontwerp. De loten worden gemaakt van 170 grams HVO papier en samengevoegd tot boekjes. Door de perforatielijn kunnen de loten makkelijk uit een boekje gescheurd worden.

De boekjes bestaan standaard uit 50 loten. Het is ook mogelijk om boekjes van 25 of 10 te laten maken.

Standaard met 2 nummers en 1 vrij te plaatsen perforatielijn Dubbelzijdig full colour gedrukt op 170 grams HVO papier. Voorzien van een rug en in de kop vast gemaakt met een nietje. Standaard is een lot voorzien van 2 nummers, en is 1 maal geperforeerd om uit het boekje te scheuren. Productiet..
€79,68
Standaard met 1 nummer per lot Uit te breiden met een extra nummering en perforatielijn.Dubbelzijdig full colour gedrukt op 170 grams HVO papier. Voorzien van een rug en in de kop vast gemaakt met een nietje. Standaard is een lot voorzien van 2 nummers, en is 1 maal geperforeerd om uit het boekje t..
€77,78
Standaard met 1 nummer per lot Uit te breiden met een extra nummering en perforatielijn. Dubbelzijdig full colour gedrukt op 170 grams HVO papier. Voorzien van een rug en in de kop vast gemaakt met een nietje. Standaard is een lot voorzien van 2 nummers, en is 1 maal geperforeerd om uit het bo..
€72,05
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3