Over Consumptiebon Online

Hallo, leuk dat je een kijkje aan het nemen bent in onze webshop. Als organisator van diverse evenementen liep ik vaak tegen dezelfde problemen aan omtrent consumptiebonnen. Voor de meeste aanbieders zijn consumptiebonnen een heel klein onderdeel, waarbij je als klant beperkt bent in aanbod en mogelijkheden. Communicatie is beperkt tot kantoortijden, net terwijl je in het weekend met de organisatie bezig bent.


In 2013 ben ik Consumptiebon-Online begonnen om hier verandering in te brengen. Inmiddels hebben wij het grootste en meest voordelige assortiment consumptiebonnen in de Benelux. Daarnaast is de klantenservice 7 dagen per week en in de avonduren bereikbaar.


Door ervaring als organisator van evenementen denken wij als een organisator. Deze ervaring gebruiken we om met onze klanten mee te denken, en te ontzorgen. Betrouwbaar en zo flexibel als een buigrietje. Namens mijzelf en de rest van het team, nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag te woord.


Wim van Rijzingen


7 dagen per week, ook na werktijd

Hoe irritant is het als je 's avonds of in het weekend bezig bent met je evenement, je vragen hebt en deze niet direct beantwoord kunt krijgen.

Onze klantenservice is daarom 7 dagen in de week bereikbaar voor vragen en ondersteuning. Op werkdagen is dat van 10:00 tot 22:00 uur, en in het weekend tot 16:00 uur.

Eigen productie

Het drukken besteden we uit aan een offset drukkerij, hierdoor is een hoge kwaliteit gewaarborgd. De afterpress van de drukvellen wordt geheel door ons uitgevoerd. Hierdoor zijn we erg flexibel en behouden we controle over de kwaliteit en veiligheid van de producten.

Natuurlijk bewust

Al onze producten worden gemaakt van papier met het FSC credit mix keurmerk, en 100% gerecycled papier. Verzendverpakkingen en verpakkingsmaterialen die wij gebruiken zijn van natuurlijke materialen, zelfs de tape. Verzenddozen worden ingesneden om het gebruik van opvul materiaal tot het minimum te beperken.