Menu
Your Cart

Sleeves drukken - set met doosje

Sleeves bedrukken inclusief blanco doosjeIn onze webshop vindt u enkele standaard uitvoeringen van bedrukte sleeves in combinatie met een passend onbedrukt brievenbusdoosje. Schuif het brievenbusdoosje in de sleeve en verras uw klant met uw verzenddoos of productverpakking in eigen stijl.

Vanaf 25 stuks 
Productietijd in 8 werkdagen
A5+ of A6+
Wit of bruin doosje naar keuze

De sleeves met brievenbusdoosje worden enkelzijdig full colour gedrukt op 250 g/m2 maco papier met een glanzende dispersielak voor een sprankelend eindresultaat.

Voor uw gemak en de zekerheid van een strak eindresultaat bieden wij sets aan van een sleeve die bedrukt wordt met uw vormgeving in combinatie met een passend blanco brievenbusdoosje. U heeft hierbij de keuze tussen een wit of bruin doosje.De sleeve wordt gemaakt van 250 g/m2 mc papier met een g..
€0,00
Voor uw gemak en de zekerheid van een strak eindresultaat bieden wij sets aan van een sleeve die bedrukt wordt met uw vormgeving in combinatie met een passend blanco brievenbusdoosje. U heeft hierbij de keuze tussen een wit of bruin doosje.De sleeve wordt gemaakt van 250 g/m2 mc papier en wordt ..
€0,00
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2