Menu
Your Cart

Algemene Voorwaarden

1. bestellingen

Aankopen worden direct verwerkt, en verzonden zodra de betaling ontvangen is.

 

2. Betalingen

2.1 In de webshop

Aankopen in de webshop kunnen direct betaald worden via de volgende opties:

  • iDEAL
  • Vooruit betaling
  • KBC-CBC
  • Mister Cash
  • Belfius Direct
  • Sofort Banking
  • ING homepay
  • SEPA overboeking

Voor bovenstaande internet betaalmethodes werken we samen met betaalgateway Mollie.

2.2 Vooruit betalen via bankoverschrijving

Wanneer er gekozen wordt voor vooruit betaling ontvangt u na het bestellen een factuur waarmee via uw eigen bank de betaling kunt volbrengen.

Consumptiebon-Online bankrekening:
Rabobank IBAN: NL07 RABO 0110 0330 43
Rabobank BIC: RABONL2U
o.v.v. het factuurnummer.

2.3 Betalen bij levering

Rembours

Via PostNL is zending onder rembours mogelijk. Het verschuldigde factuurbedrag wordt dan aan de pakketbezorger betaald. Voor rembourszendingen geldt een toeslag van € 20,00. Rembourszending is alleen mogelijk voor bestellingen die in Nederland geleverd worden.

 

3. Opmaak en drukvoorbeeld

3.1 Eigen afbeeldingen of logo’s

In de webshop kunt u uw afbeeldingen en logo’s uploaden. Alleen jpg, psd, pdf, ai en eps bestanden worden in de shop geaccepteerd. Zie opmaakvoorwaarden eigen afbeeldingen. Wanneer de ingezonden afbeeldingen niet voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden krijgt u hierover een mail. Hierin wordt gevraagd om de bestanden aan te passen en opnieuw aan te bieden.

3.2 DTP service

Wanneer de klant gebruik wenst te maken van onze DTP service, geldt daarvoor een tarief van €17,50 per 15 minuten. Kleine aanpassingen in de opmaak behoren tot onze gratis service.

3.3 Drukvoorbeeld/drukproef

Na ontvangst van correcte bestanden worden de bonnen opgemaakt voor het productieproces. De klant ontvangt per mail een digitaal drukvoorbeeld van het uiteindelijke resultaat.

3.4 Aanpassingen

Voordat u een akkoord geeft is het mogelijk om nog aanpassingen aan te brengen. Het aantal malen aanpassen is in alle redelijkheid, anders geldt daarvoor een tarief van €17,50 per 15 minuten.

3.5 Akkoord op drukvoorbeeld

Wanneer u tevreden bent over het drukvoorbeeld geeft u een akkoord voor verdere verwerking. Vanaf dit moment gaat de productietijd in. Hierna is het niet meer mogelijk om kosteloos aanpassingen te doen aan de opmaak.

 

4. Levertijd

De levertijd bestaat uit twee delen; Productietijd + verzendtijd.

4.1 Productietijd

Producten uit voorraad leverbaar, die vóór 15:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verstuurd. Productietijden voor producten die in opdracht gemaakt worden staan bij elk product vermeld, deze tijden zijn gegarandeerd.

De productietijd gaat in na een akkoord op het toegestuurde drukvoorbeeld, hiervoor is tot 22:00 uur de tijd. De productie wordt pas opgestart na ontvangst van een akkoord tot verdere verwerking.

4.1.1 Spoedbestelling

Wanneer er gekozen is voor een productietijd van 3-4 werkdagen gaan wij ervan uit dat er haast bij is. In dit geval sturen wij u tijdig een drukvoorbeeld. Als hierop de volgende dag voor 9:00 uur nog geen akkoord is ontvangen, nemen we de opdracht in productie en kunnen wij niet aansprakelijk gehouden worden.

4.2 Verzendtijd

Standaard verzending wordt gedaan met PostNL. In veruit de meeste gevallen worden de pakketten de volgende dag in Nederland en België bezorgd, voor Duitsland geldt een termijn van twee dagen. Zodra de pakketten aan PostNL zijn overhandigd hebben wij nergens invloed meer op en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verlate leveringen.

Gegarandeerde verzendtijden kunnen wij enkel geven als er gebruik wordt gemaakt van de Consumptiebon-online Breng Service, of wanneer de bestelling wordt opgehaald.

 

Verzending

5.1 Pakket verzending met PostNL

Standaard worden brievenbus pakketjes en pakketten verzonden via PostNL. Hierbij is het ook mogelijk om uw pakket bij een afhaalpunt te laten leveren. PostNL zegt haar uiterste best te doen om verzendingen binnen 24 uur te leveren binnen Nederland en België, maar geven geen garantie.

Verzendkosten:

Nederland € 4,95
Gratis v.a. € 130,00 

België € 8,95
€ 4,95 v.a. € 100,00
Gratis v.a. € 150,00

5.2 Consumptiebon-Online Breng Service

100% gegarandeerde levering op dag, tijd, plek en persoon. De vergoeding hiervoor bedraagt €0,50 per kilometer. Bij bestellingen via de webshop kan men voor deze service kiezen, de kosten worden apart gefactureerd. Dit gaat buiten de webshop om.

5.3 Ophalen bij Consumptiebon-online

Op afspraak zijn bestellingen ook af te halen bij Consumptiebon-online.

 

6. Retouren

Aangeboden retourgoederen die niet gemeld of bekend zijn worden niet in ontvangst genomen. Retourformulier op de webshop vindt u hier. Klanten hebben het recht tot herroepen van de koopovereenkomst. Dit geldt alleen voor standaard producten, niet voor producten die gemaakt zijn volgens klantspecificatie of in opdracht van klant bewerkt zijn. Ook dienen de producten ongeopend, onbeschadigd en deugdelijk verpakt retour gezonden te worden. De kosten van retour zenden zijn in beginsel voor de klant, na correct ontvangst en reden van retour zullen de verzendkosten vergoed worden.

Herroepen van de koopovereenkomst dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop. Hiervoor gebruikt u het 'formulier herroepen koopovereenkomst' die bij elke bestelling is bijgevoegd, of via het formulier op de webshop verkrijgbaar is. Na indienen dient de klant binnen 14 dagen de goederen retour te zenden en ontvangt de klant het aankoopbedrag terug.