Menu
Your Cart

Algemene voorwaarden

1. Bestellingen

Aankopen worden direct verwerkt, en verzonden zodra de betaling is ontvangen.

2. Betalingen

2.1 In de webshop

Aankopen in de webshop kunnen direct betaald worden via de volgende opties:

  • iDEAL
  • Overschrijven na bestellen (Bankoverschrijving)
  • KBC-CBC
  • Mister Cash
  • Belfius Direct Net

Voor bovenstaande internet betaalmethodes werken we samen met MultisafePay.

2.2 Vooruit betalen via bankoverschrijving

Wanneer er gekozen wordt voor Overschrijven na betaling ontvangt u na het bestellen een factuur waarmee via uw eigen bank de betaling kunt voldoen. Ook kunt u de factuur direct betalen via de iDEAL link die in de factuur staat.

Consumptiebon-Online bankrekening:
Rabobank IBAN: NL10 RABO 0156094118
Rabobank BIC: RABONL2U
o.v.v. het factuurnummer

3. Opmaak en drukvoorbeeld

3.1 Eigen afbeeldingen of logo’s

In de webshop kunt u uw afbeeldingen en logo’s uploaden. Alleen jpg, psd, pdf, ai en eps bestanden worden in de shop geaccepteerd. Zie opmaakvoorwaarden eigen afbeeldingen. Wanneer de ingezonden afbeeldingen niet voldoen aan de genoemde voorwaarden krijgt u hierover een mail. Hierin wordt gevraagd om de bestanden aan te passen en opnieuw aan te bieden.

3.2 Opmaak & Drukvoorbeeld

Na ontvangst van correcte bestanden worden de bonnen opgemaakt voor het productieproces. De klant ontvangt per mail een digitaal drukvoorbeeld van het uiteindelijke resultaat. Het voorbeeld is op printkwaliteit en op ware grootte.

3.3 Aanpassingen

Voordat u een akkoord geeft is het mogelijk om nog aanpassingen aan te brengen. Het aantal malen aanpassen is in alle redelijkheid, anders geldt daarvoor een tarief van €17,50 per 15 minuten.

3.4 Akkoord op drukvoorbeeld

Wanneer u tevreden bent over het drukvoorbeeld geeft u een akkoord voor verdere verwerking. Vanaf dit moment gaat de productietijd in. Hierna is het niet meer mogelijk om kosteloos aanpassingen te doen.

3.5 DTP service

Wanneer de klant gebruik wenst te maken van onze DTP service, geldt daarvoor een tarief van €17,50 per 15 minuten. Kleine aanpassingen in de opmaak behoren tot onze gratis opmaak service.

4. Productie

4.1 Productie uitval

Met grote zorg wordt uw bestelling gemaakt. Tijdens de productie kan het wel eens voorkomen dat er wat fout gaat en er uitval of afkeur is. Ook kan het zijn dat de drukkerij iets te weinig drukwerk levert vanwege uitval aan hun kant. In dit sporadische geval hanteren wij een marge van 5%. Is de uitval groter dan de marge dan laten wij drukwerk bijmaken en lossen we dit op.

5. Levertijd

De levertijd bestaat uit twee delen; productietijd + verzendtijd.

5.1 Productietijd

Productietijden voor producten die in opdracht gemaakt worden staan bij elk product vermeld, productietijden zijn gegarandeerd.

5.2 Spoedbestellingen

Wanneer er gekozen is voor een productietijd van 3 werkdagen en wij ontvangen op de dag van bestellen vóór 11:00 uur uw akkoord op het drukvoorbeeld, dan telt de dag van bestellen als eerst productiedag.

5.3 Verzendtijd

Bezorging gaat via PostNL. In vrijwel alle gevallen worden de pakketten voor Nederland en België de volgende dag bezorgd, voor Duitsland geldt een termijn van twee dagen. Zodra de pakketten aan PostNL zijn overhandigd hebben wij nergens invloed meer op en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verlate leveringen.

Gegarandeerde verzendtijden kunnen wij enkel geven als er gebruik wordt gemaakt van de Consumptiebon-online Breng Service, of wanneer de bestelling wordt opgehaald.

6. Verzendmogelijkheden en verzendkosten

6.1 Pakket verzending met PostNL

Standaard worden brievenbus- en pakketten verzonden via PostNL. Hierbij is het ook mogelijk om uw pakket bij een afhaalpunt te laten leveren. PostNL zegt haar uiterste best te doen om verzendingen binnen 24 uur te leveren binnen Nederland en België, maar geven geen garantie.

6.2 Verzendkosten:

€ 4,95 voor Nederland, gratis vanaf €100,- excl. BTW
€ 8,95 voor België, vanaf €50,- zijn verzendkosten €4,95. Gratis vanaf € 120,- excl. BTW
€ 8,95 voor Duitsland

6.3 Consumptiebon-Online Breng Service

100% gegarandeerde levering op dag, tijd, plek en persoon. De vergoeding hiervoor bedraagt €0,50 per kilometer heen en terug. Bij bestellingen via de webshop kan men voor deze service kiezen, de kosten worden apart gefactureerd, dit gaat buiten de webshop om.

6.4 Ophalen bij Consumptiebon-online

Op afspraak zijn bestellingen ook af te halen bij Consumptiebon-online.

7. Retouren

Aangeboden retourgoederen die niet gemeld of bekend zijn worden niet in ontvangst genomen. Retourformulier op de webshop vindt u hier. Klanten hebben het recht tot herroepen van de koopovereenkomst. Dit geldt alleen voor standaard producten, niet voor producten die gemaakt zijn volgens klantspecificatie of in opdracht van klant bewerkt zijn. Ook dienen de producten ongeopend, onbeschadigd en deugdelijk verpakt retour gezonden te worden. De kosten van retour zenden zijn in beginsel voor de klant, na correct ontvangst en reden van retour zullen de verzendkosten vergoed worden.

Herroepen van de koopovereenkomst dient te geschieden binnen 14 dagen na aankoop. Hiervoor gebruikt u het 'formulier herroepen koopovereenkomst' die bij elke bestelling is bijgevoegd, of via het formulier op de webshop verkrijgbaar is. Na indienen dient de klant binnen 14 dagen de goederen retour te zenden en ontvangt de klant het aankoopbedrag terug.