Menu
Your Cart

Over Consumptiebon-Online

Hallo, leuk dat u een kijkje aan het nemen bent in onze webshop. Als organisator van diverse evenementen liep ik vaak tegen dezelfde problemen aan omtrent consumptiebonnen. Voor de meeste aanbieders zijn consumptiebonnen een heel klein onderdeel, waarbij je als klant beperkt bent in aanbod en mogelijkheden. Communicatie is beperkt tot kantoortijden, net terwijl je in het weekend met de organisatie bezig bent.

In 2013 ben ik Consumptiebon-Online begonnen om hier verandering in te brengen. Inmiddels hebben wij het grootste en meest voordelige assortiment consumptiebonnen in de Benelux. Daarnaast is de klantenservice 7 dagen per week en in de avonduren bereikbaar.

Door ervaring als organisator van evenementen denken wij als een organisator. Deze ervaring gebruiken we om met onze klanten mee te denken, en te ontzorgen. Betrouwbaar en zo flexibel als een buigrietje. Namens mijzelf en de rest van het team, nodig ik u van harte uit om een kijkje te nemen in onze webshop. Mocht u vragen hebben dan sta ik u graag te woord.

Wim van Rijzingen