Menu
Your Cart

Fietsenstalling nummers drukken

Fietsenstalling nummers drukken

Dubbelzijdig bedrukt.

Voorkom diefstal en verhoog uw omzet met onze handige fietsenlabels. De fietsenlabels zijn een prima middel om uw bewaakte fietsenstalling te stroomlijnen.

In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De fietsenstalling labels bestaan uit een strook die om het stuur van het rijwiel geniet wordt, en een bonnetje voor de bezoeker.

De labels zijn dubbelzijdig full colour offset gedrukt. De tickets zijn royaal van afmeting met een duidelijk zichtbaar nummer. De labels eenvoudig, langs de perforatierand, los te scheuren. De boekjes zijn voorzien van een rug en in de kop geniet, hierdoor zijn de consumptiebonnen beschermt tegen beschadiging. Handig, compact en overzichtelijk.

170 g/m2 offset papier

De consumptiebonnen en drankbonnen worden gemaakt van 170 g/m2 offset papier. Dit papier is ongestreken en hierdoor wat ruwer en is dikker dan gestreken papier. De drukinkt wordt door het drukken in het papier gedrukt en is zodoende minder gevoelig voor beschadiging.

Vormgeving

Op de voor- en achterzijde van de consumptiebonnen kunnen verschillende afbeeldingen gebruikt worden. Informatie over opmaak, en een Indesign2017 template kan je hieronder downloaden.

Informatie pdf downloaden

Indesign template downloaden

Aanleveren

Aanleveren in PDF, AI, PSD of JPG bestanden. Dit kan via de upload functie bij de producten. U kunt uw bestanden ook via de mail naar ons zenden. Bij grotere bestanden adviseren we om gebruik te maken van Wetransfer.com

Heeft u vragen of bent u niet zo handig met dtp programma's? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Levertijd

De levertijd bedraagt 7-8 werkdagen na uw akkoord op ons drukvoorbeeld.

Model
UitvoeringBoekjes met 50 labels
Afmeting
Afmeting fietslabel30 cm x 5 cm
Bedrukking
Druk kleurenFull colour, CMYK
Aantal zijdenDubbelzijdig, Recto-Verso
Nummering2 maal per label
Papier
Gewicht papier170 g/m2
PapiersoortOffsetpapier, HVO
Afwerking
In de kop genietJa
Voorzien van kaftNee
Voorzien van rugkartonJa
Fietsenstalling nummers drukken

Prijzen zijn excl. BTW

  • Voorraad: 99999
  • Artikelnummer: 03160417002
  • Minimum afname: 1.000 nummer
€0,00

Beschikbare opties:

Tijdens het bestellen wordt er op de website geen preview getoond. De ingezonden bestanden worden door ons handmatig gecontroleerd of opgemaakt. Per mail ontvangt u het drukvoorbeeld, pas na uw akkoord gaan wij verder met de bestelling.