Menu
Your Cart

Garderobenummers & tickets

Uw garderobe overzichtelijk en netjes.

Wij drukken uw garderobe nummers geheel in uw huisstijl. De garderobe nummers zitten met 50 duo's gebundeld in handige boekjes. De royale bonnen zijn stijlvol en verzorgt. Het gedeelte voor de jas is voorzien van een royaal gat waar een kleerhanger doorheen kan.

De garderobe nummers worden dubbelzijdig full colour offset gedrukt op 170 g/m2 HVO papier.

Onze voorgedrukte garderobe nummers zijn direct uit voorraad leverbaar en binnen 24 uur in huis. Het gat voor kleerhanger of kapstok heeft een doorsnede van 18 mm en is hierdoor geschikt voor vele kapstoksystemen. De nummering is extra groot zodat deze duidelijk leesbaar is.

Boekjes met 50 garderobe nummers.Hang gat 18 mm.Elke set bevat 10 boekjes met 50 garderobe nummers. De garderobetickets worden dubbelzijdig full colour offset gedrukt met uw artwork. De tickets zijn royaal van afmeting met een duidelijk zichtbaar nummer. De tickets eenvoudig, langs de perfor..
€0,00
Garderobenummers Summer Nummering van 1 t/m 500Deze set bestaat uit 10 boekjes met 50 garderobe tickets, verpakt in een handig doosje. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De garder..
€20,95
Garderobenummers Spring Nummering van 1 t/m 500Deze set bestaat uit 10 boekjes met 50 garderobe tickets Spring, verpakt in een handig doosje. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De..
€20,95
Garderobe nummers Summer Nummering van 1 t/m 1.000Deze set bestaat uit 20 boekjes met 50 garderobe tickets Summer, verpakt in een handig doosje. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden...
€41,90
Garderobenummers Spring Nummering van 1 t/m 1.000Deze set bestaat uit 20 boekjes met 50 garderobe tickets Spring, verpakt in een handig doosje. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. ..
€41,90
Garderobenummers Summer Nummering van 1 t/m 2.500Deze set bestaat uit 50 boekjes met 50 garderobe tickets Summer, verpakt in 5 doosjes. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De garde..
€114,95
Garderobenummers Spring Nummering van 1 t/m 2.500Deze set bestaat uit 50 boekjes met 50 garderobe tickets Spring, verpakt in 5 doosjes. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De garde..
€114,95
Garderobenummers Spring Nummering van 1 t/m 5.000Deze set bestaat uit 50 boekjes met 50 garderobe tickets Spring, verpakt in 5 doosjes. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De garde..
€239,00
Garderobenummers Summer Nummering van 1 t/m 5.000Deze set bestaat uit 100 boekjes met 50 garderobe tickets Summer, verpakt in 10 doosjes. De tickets zijn dubbel genummerd met duidelijk leesbare cijfers. Door de perforatielijnen kunnen de tickets makkelijk uit het boekje gescheurd worden. De gar..
€239,00
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9