Na drie jaar werd het eens tijd voor een opfrisbeurt van onze webshop. De nieuwe versie is nog beter geschikt voor gebruik door verschillende devices. Samen met enkele extra opties en betaalmethoden is de webshop nu nog gebruiksvriendelijker. Uiteraard blijven we bereikbaar voor persoonlijk advies.

Wat is er verandert?

  • Mogelijkheid tot blanco productie
  • Extra betalingsmogelijkheden
  • Verandering van verzendkosten

Blanco productie

Optie blanco productieVanaf het begin maken we gepersonaliseerde consumptiebonnen onder onze eigen naam. Steeds vaker kregen we van wederverkopers de vraag of wij ook blanco kunnen leveren. In de nieuwe webshop hebben wij deze mogelijkheid opgenomen onder de opties van het product. 

Standaard worden onze producten uitgevoerd met ons logo op kaft, kopstrook en/of rug. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor blanco productie. Dit houdt in dat er geen logo van Consumptiebon-Online op de kopstrook geplaatst wordt. Daarnaast worden de kaften en ruggen vervangen door anonieme exemplaren.

Extra betaalmogelijkheden

Het is vanaf nu ook mogelijk om gebruik te maken van een SEPA bankoverschrijving, direct geld overmaken van uw bankrekening. Belgische klanten met een ING rekening kunnen nu gebruik maken van ING Homepay.

Verandering van verzendkosten

Sinds de start van Consumptiebonnenkopen.nl hanteren we dezelfde verzendkosten, terwijl de vervoerders al enkele malen hun tarief hebben verhoogt. We hebben daarom besloten om de verzendkosten iets aan te passen:

Nederland €4,95
Gratis v.a. €100,00

België €8,95
€4,95 v.a. €50,00
Gratis v.a. €120,00