Fietsstallingnummers drukken

Fietsstallingnummers drukken

Dubbelzijdig bedrukt. 

Voorkom diefstal en verhoog uw omzet met deze handige fietsenlabels. De fietsenlabels zijn een prima middel om uw bewaakte fietsenstalling te stroomlijnen.

In elk boekje zitten vijftig fietslabels. De fietsenstalling labels bestaan uit een strook die om het stuur van het rijwiel geniet wordt, en een bonnetje voor de bezoeker.

De labels zijn dubbelzijdig full colour offset gedrukt. De tickets zijn royaal van afmeting met een duidelijk zichtbaar nummer. De labels eenvoudig, langs de perforatierand, los te scheuren.

De bonnenboekjes zijn voorzien van een rug en in de kop geniet, hierdoor zijn de consumptiebonnen beschermt tegen beschadiging. Handig, compact en overzichtelijk.

170 g/m2 offset papier

De consumptiebonnen en drankbonnen worden gemaakt van 170 g/m2 offset papier. Dit papier is ongestreken en hierdoor wat ruwer en is dikker dan gestreken papier. De drukinkt wordt door het drukken in het papier gedrukt en is zodoende minder gevoelig voor beschadiging.

Vormgeving

Op de voor- en achterzijde van de consumptiebonnen kunnen verschillende afbeeldingen gebruikt worden. Informatie over opmaak, en een Indesign2017 template kan je hieronder downloaden.

Informatie pdf downloaden

Indesign template downloaden

Aanleveren

Aanleveren in PDF, AI, PSD of JPG bestanden. Dit kan via de upload functie bij de producten. U kunt uw bestanden ook via de mail naar ons zenden. Bij grotere bestanden adviseren we om gebruik te maken van Wetransfer.com

Heeft u vragen of bent u niet zo handig met dtp programma's? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Levertijd

De levertijd bedraagt 8-9 werkdagen na uw akkoord op ons drukvoorbeeld.

Besteleenheid / set
Aantal boekjes10
Aantal fietslabels500
Afmetingen
Afmeting label fiets30 cm x 5 cm
Bedrukking
DrukkleurenFull colour CMYK
Aantal zijdenDubbelzijdig
Nummering2 maal per label
Papier
Dikte papier170 g/m2
PapiersoortOffsetpapier
Afwerking
In de kop genietJa
Voorzien van kaftNee
Voorzien van rugkartonJa

Prijzen zijn excl. BTW

  • Model: 03160417002
  • Minimum afname: 1.000 nummer
  • Beschikbaarheid: 99999
  • € 136,14

Beschikbare opties: